ESport for alle 2019

Bliv klogere på eSport

eSport er en fantastisk verden, det er som at være med i et eventyr hvor man kan skabe sit eget liv. Rigtig mange har fordomme omkring eSport og dem vil vi til livs. Den måde vi vil gøre det på er at åbne dørene til denne fantastiske verden!

– Mads Nørgaard Jensen

Gå ind på vores Facebook begivenhed hvor at du kan læse meget mere omkring eventet, og mere uddybende omkring alle dem der kommer samt hvad du kan forvente!

Program

 • ESport for alle
  1. Maj. 2019
  • Foredrag
  • Velkomst

  Kl. 16.00 – 16.15

  • Arcubal

  Kl. 16.15 – 16.35

  • Coached by Maria

  Kl. 16.35 – 16.50

  • Kasper Hyldgaard

  Kl. 17.00 – 17.40

  • Pause

  Kl. 17.40 – 18.15

  • Lars-Michael Thomsen

  Kl. 18.15 – 18.30

  • Crapyard

  Kl. 18.30 – 18.45

  • Tid til at gå rundt og se det hele

  Kl. 18.45 – 19.30 

  • Workshops
  • Gamerzclass
  • Arcubal
  • Noesis
  • Playstation
  • Computer
Netværk

Der vil også være stor mulighed for at netværke og snakke med en masse forskellige personligheder

KOM I KONTAKT

Kontakt

Det er gratis at deltage i begivenheden! Vi ser dog gerne at I tilmelder jer på vores Facebookbegivenhed!

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer m.m. på biblioteket

Adresse:

Kirkestræde 13, 7500 Holstebro

Email:

Send en email til os!

Vores vision er at samle os omkring eSport. Vi har talere fra hver sin branche af eSporten og med hvert deres indgangspunkt.

Mad og Drikke

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke på biblioteket

Holstebro Bibliotek

Holstebro Bibliotek. 1 sal.

Kirkestræde 13

7500 Holstebro

Find vej her!

Tidspunkt

Onsdag d. 8. maj

16:00-19:30

Konkurrencer

Der vil også være mulighed for at vinde et par præmier!

Vi afholder små konkurrencer gennem forløbet

Crapyard
CrapYard / Marius

Twitch Streamer

Marius er til daglig streamer på platformen twitch. Desuden deltager han også i mange LAN events rundt omkring i landet. Han er træner i Mejrup eSport hvor han blandt andet træner Fortnite holdet. Marius har streamet i lang tid og prøver på at interagere meget med sit publikum. Marius vil fortælle lidt omkring det at være streamer og hvad det rent faktisk indebærer. Han vil også komme lidt ind på hans egen indgangsvinkel til eSporten.

KasperHyldgaard
Kasper Vedel Hyldgaard

Brutalis

Kasper har været professionel sportsudøver siden han var 12 år. Blandt andet i taekwondo og golf. Han har spillet CS 1.6 og CS:GO, som han spillede i flere år. Han har siden april 2018 været med holdet Brutalis, hvor han stod for coaching, event, sponsor og SoMe. Brutalis resultater har givet den en top 10 i Danmark. Kasper vil fortælle mere omkring hans arbejde i Brutalis med træning, kampe, mentalt og fysisk træning.

Bare Smil Logo
Gamerzclass

Esport masterclasses

Gamerzclass er et sted hvor man kan blive trænet i Fifa19, League of Legends, CS:GO og fortnite. De har kompetente trænere indenfor hvert af de spil. Det som de vil vise den dag er at vise hvad det er de kan gøre, og hvad et medlemskab hos os kan gøre for jer. Så i vil have mulighed for at få vist hvad det er de kan gøre.

Mejrup esport Logo
Mads Nørgaard Jensen

Mejrup eSport – Holstebro LAN – Bare Smil

Mads Nørgaard Jensen vil fortælle lidt omkring opstarten af Mejrup eSport samt opbygningen af Holstebro LAN og hvilke udfordringer der var i begge ting.

Marie Ninn Utoft
Maria Ninn Utoft

Coached by Maria

Mit navn er Maria Ninn Utoft, stifter af Coached By Maria. Som coach har jeg ét ønske, nemlig at hjælpe mennesker, derfor skiftede jeg Coached By Maria. Jeg tilbyder mine kunder en coach, som hjælper dem med at finde og overvinde deres forhindringer, så de kan nå deres mål. Coaching har personligt givet mig muligheden for at udvikle mig og nå de mål, jeg sætter mig for. Denne gave ønsker jeg at give videre til mine kunder.

Bare Smil Logo
Lars-Michael Thomsen

Thomsen Aps

Lars-Michael er iværksætter indenfor e-sport. Har sit eget konsulent firma med coaching og undervisning i e-sport. Derudover så er han ved at produktudvikle på gamer udstyr som skal lanceres næste år.

Arcubal Logo
Jørgen Lei

Arcubal

Jørgen var nede i Mejrup eSport og fremvise deres produkt fitlight. De søgte nogle testpersoner til at indgå i et forsøg omkring at aktivere eSports udøvere på kryds og tværs, og det deltog Mejrup eSport gladeligt i. Der var fedt at se de unge mennesker leve sig ind i at implementere den fysiske del som en del af eSport træningen. Fitlight består af trådløse sensorlamper og en controller. Lamperne placeres rundt i lokalet, og controlleren styrer, hvilken rækkefølge lamperne skal lyse i. Man slukker, de lamper der lyser ved hjælp af lampens sensor og fysisk kontakt. Systemet tager nøjagtig tid på, hvor længe man er om at reagere.

Bare Smil Logo
Noesis

Noesis er en webbaseret platform, som giver en mulighed for at uploade og udforske CS:GO- demoer ved hjælp af en række interaktive visualiseringer. Med Noesis kan du spare dyrebar tid på at gennemgå dine demoer, hvilket giver dig mere tid til at forbedre og reflektere over dit spil. Så i vil have mulighed for at få et indblik i hvad det går ud på.