Bare Smil - Professionel Markedsføring, skabt i samarbejde med dig

Markedsføring er mange ting. Man skal gøre sig klart, hvad ens overordnede mål er. Hvem man skal henvende sig til og hvordan. Hvilke medieplatforme man skal gøre brug af. Og hvordan man bedst muligt kommer i mål. Det kan være en svær og langvarig proces at markedsføre. Og her kan vi hjælpe jer.

I Bare Smil møder vi vores kunder i øjenhøjde. Jeres markedsføring skal passe til, hvem I er, og hvilket budskab I vil formidle. Og det er det, vi handler ud fra.

Skræddersyede løsninger i samarbejde med dig

Her kan du set et eksempel på en pakkeløsning, vi i fællesskab har sammensæt. Vi snakker sammen omkring det behov du/I har og ud fra det vil vi skabe en løsning der passer til dig/jer. Alle vores pakker vil være markedsføring der bliver skabt unikt til dig. I samarbejde vil vi finde ud af præcis hvilken markedsføring der vil give mening for dig og eksempelvis hvilke sociale medier der skal være fokus på.

Se vores portefølje her

Læs meget mere om  hvad vi tidligere har lavet ved at hente vores præsentation / Portfolio her.

Pakke 1

 •  
  • Tilrettelagt plan skræddersyet til dig.

  • Vi står for din markedsføring i forløbet.

  • Du får indsigt i forløbet.

  • Vi overgiver alt arbejde efter forløbet, så du selv kan vælge at fortsætte med planen.

  • Optimering af allerede eksisterende Facebookside.

  • Nyoprettelse af Instagram og TikTok profil.

Pakke 2

  • Tilrettelagt plan skræddersyet til dig.

  • Vi står for din markedsføring i forløbet.

  • Du får indsigt i forløbet.

  • Vi overgiver alt arbejde efter forløbet, så du selv kan vælge at fortsætte med planen.

Pakke 3

 •  
  • Standard pakke til at booste online tilstedeværelse.

  • Vi giver dig guidelines til at udføre din egen markedsføring.

  • Optimering af allerede eksisterende Facebookside.

  • Nyoprettelse af Instagram og TikTok profil.

Kontakt os for et uforpligtende møde og rådgivning

Kontakt os uforpligtende på telefonnummeret: +45 71 90 90 99 eller klik herunder.

Facebook

Hvordan er det nu lige med markedsføring på Facebook?

Der er noget med likes, følgere og forskellige former for opslag, men hvordan hænger det overordnet sammen? Og hvordan kan det bruges til at markedsføre netop jeres virksomhed?

Hos Bare Smil ved vi præcis, hvordan jeres Facebook-side skal optimeres for, at I opnår synlige resultater.

Facebook er perfekt til den personlige historie

Er der er en ting, som de sociale medier virkelig kan, så er det at fortælle den personlige historie. Facebooks funktioner er nemlig designet til at fange menneskers opmærksomhed og opfordre til handling. Det kræver dog den rette strategi og know-how, hvis man ønsker at få folk med på vognen. Og her kan vi hjælpe jer.

Hos Bare Smil er vi altid på jagt efter den gode historie set fra den positive vinkel. Med os som jeres samarbejdspartner på Facebook er I sikret en effektiv og positiv markedsføring af jeres virksomhed på det mest populære sociale medie i verden.

Kontakt os for et uforpligtende møde og rådgivning

Når I vælger Bare Smil, skal I føle, at I har valgt rigtigt.

Vi tilbyder derfor uforpligtende rådgivning og dialog, så vi sammen kan afgøre, om vi er det rigtige firma for jer. Vi tilbyder ligeledes et evaluerende møde efter endt markedsføringsprojekt, hvor vi gerne fremlægger det samlede regnskab for jer, så I kan se præcis, hvad jeres udgifter er gået til. Og udgifter kommer der ikke ekstra af hos os.

Kontakt os uforpligtende på telefonnummeret: +45 71 90 90 99 eller klik herunder.

Vi hjælper jer med jeres markedsføringsstrategi

Det er vigtigt at gøre sig tanker om sin målgruppes foretrukne medie. Hvor befinder de sig? Benytter de sig primært af Facebook, Instagram og YouTube, eller er avisen og flyers mere nærliggende?

Her i Bare Smil er vi eksperter i at kombinere SoMe-markedsføring med fysiske medier. Vi ved, at det kræver en velkoordineret indsats, hvis man virkelig vil skabe synlighed om sit budskab.

Baseret på jeres ønsker og behov udarbejder vi en markedsføringsstrategi, som er skræddersyet til netop jeres målgruppe. På den måde opnår både I og jeres målgruppe de bedste resultater.

Et partnerskab uden skjulte omkostninger

Hos Bare Smil er der ingen skjulte omkostninger. Vi fastlægger en pris baseret på jeres budget på forhånd, og så er det den, vi holder os til. Vi ønsker nemlig ikke blot at være leverandør for vores kunder, men derimod en reel partner, som I kan stole på. Vi arbejder derfor med 100% gennemsigtighed i forhold til den samarbejdsform, der er mellem os som jeres markedsføringspartner og jer som samarbejdspartner.

Bare Smils kunder er aldrig bare endnu en i rækken.