Hvem er vi?

- Passion, Smil & Fællesskab

Det handler om at Smile

Bare Smil er en event- og markedsføringsvirksomhed grundlagt med et enkelt mål for øje – at sprede glæde ved at skabe events, der huskes, og resultater, der er mærkbare – for jer såvel som jeres kunder. Vi arbejder passioneret med altid at få den positive vinkel i fokus.

Vi er jordnære, møder vores kunder i øjenhøjde og har fokus på det menneskelige aspekt. Hos os bliver I aldrig blot et nummer i køen, for samarbejdet skal give mening for begge parter.

Fællesskab

I en konsensus af passion, fællesskab og smil løser vi vores opgaver. For os er det vigtigt at vi kan sparre med hinanden og spille hinanden stærkere. Et angreb kan være nok så godt hvis forsvaret er ikke eksisterende.

Bare Smil medarbejdere snakker sammen

Hvorfor vælge os?

Vi er ambitiøse, lokalt orienterede og i den grad drevne i vores søgen på at skabe de bedste resultater for jer. Vi tænker i alternative baner, skæve vinkler og store smil.

Når I vælger Bare Smil, er I ikke ”bare” kunder. Vi vægter den personlige relation højt, og vi bestræber os på at gøre jer til aktive medskabere af jeres ønskede projekt i den grad, I selv ønsker det. Ønsker I derimod at overlade hele projektets tilblivelse til os, så sørger vi også for det.

Vores vision

Vi ønsker at være jeres top-of-mind og foretrukne valg, når I vil have planlagt jeres næste vigtige event eller jeres markedsføring.

Vi vil give jer den bedst mulige service, de bedste resultater baseret på jeres ønsker og et jordnært samarbejde, hvor jeres ønsker bliver tilgodeset og respekteret.

Vi ønsker at sprede smil hos jer og jeres kunder.

Vores mission

Vores vigtigste mission er at skabe smil – hos jer og jeres kunder.

Med fokus på lokalområdet i Holstebro og omegn stræber vi efter at skabe meningsfuld markedsføring og oplevelsesrige events for lokale virksomheder og organisationer.

Vi bestræber os altid på at vores arbejde skal gennemføres i højeste kvalitet uden at gå på kompromis med kundens ønsker og det menneskelige aspekt.

Bare Smil medarbejdere

Samarbejde

Du er ikke blot et nummer, men en samarbejdspartner hvor vi hjælper hinanden. Vi tager opgaver på os som om det var vores eget hjertebarn, og derfor bliver vi også en del af et fælles samarbejde.

Personlighed

Personerne bagved er det der gør os unikke. Vi kan alle lære og læse os til hvordan vi kan gøre noget, men kun med det personlige præg, kan vi i virkeligheden skille os ud.

Det menneskelige aspekt

Vi har fokus på historien bagved. Vi tager altid udgangspunkt i mennesket bag. Mennesker handler med mennesker, og den personlige relation og det menneskelige aspekt er vigtigt for os.

Vi skaber glæde

Den positive vinkel skal frem. Glæde, lykke og smil er nogle af de ting vi gerne vil have frem. Kan vi have det sjovt imens vi laver tingene, og den glæde kan afspejle sig til læseren så er det en gevinst.

Hvorfor skal du vælge os?

Vores værdier

  • Fokus på det menneskelige aspekt
  • Kunder skal aldrig bare være et nummer i køen
  • Kunder får sjæl med i alt der laves
  • Passion for arbejdet
  • Det overordnede mål er at skabe glæde
  • Personlighed
  • Samarbejdet skal give mening for begge parter – kunden er medskabende og aktivt deltagende (såfremt man ønsker det)

Holdet bag

Hos Bare Smil er vi et team bestående af et super stærkt hold fyldt med forskellige kompetencer. Bare Smil er et fællesskab. Fællesskabet består af flere personer, der i en eller anden afskygning har forbindelser til Bare Smil. Vi har ofte studerende med på kontoret, til events eller lignende. Det er vigtigt for os at tage ansvar og vise de kommende generationer tillid til at afprøve en masse teorier i praksis.

Mads Nørgaard Jensen

Indehaver

Michelle Ilkjær Petersen

SoMe Mester

Mette Rigtrup Nørgaard

Projektkoordinator

Kathrine Dam

Multimediedesigner

Michelle Quist

Administration

Asger Thorgaard

Eventmedhjælper og Ungarbejder

Tidligere og nuværende samarbejdspartnere

Dem har vi, blandt andet, samarbejdet med

Hos Bare Smil er du ikke bare en kunde. Her indgår vi et samarbejde og ud fra dette, vil vi hjælpe hinanden med at få succes. Det er vigtigt at relationen er god hele vejen igennem. Tillid, ærlighed og troværdighed er nogle af de nøgleord vi arbejder med. Vi er meget jordnære og hos os er en samarbejdspartner altid velkommen – også ganske uforpligtende.

Skal vi hjælpe hinanden?

Kontakt os endelig for et uforpligtende møde

Bare Smil medarbejdere spiller bordfodbold