Juleskattejagt 2020

Tag familien med på Juleskattejagt!

Nu nærmer julen sig igen! Og julen er lig med sjov og hygge for hele familien.

Vi inviterer derfor til Juleskattejagt i Holstebro Midtby.

I år er det vigtigere end nogensinde før med gode oplevelser. Derfor afholder vi i samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening og byens butikker igen i år Juleskattejagt i Holstebros gader.

Gennem hele december vil I kunne finde julegaver hængende i butiksvinduer rundt om i Holstebros gader. Julegaverne har hver især ét bogstav, som I skal bruge til at gætte og sammensætte et juleord. Gætter I rigtigt, er I med i lodtrækningen om fede præmier, som er stillet på højkant fra alle de deltagende butikker!

For at være med i lodtrækningen skal I bare skrive en sms til nummeret 71 90 90 99 med teksten ”HJ”, den uge I deltager i (49-52), jeres gæt og jeres fulde navn (eks: HJ 49 Julekugle Mads Jensen).

Alle bogstaver kan ses uden fra butikken, og vi fraråder at gå ind i butikken for at lede. Husk at hold afstand og pas på hinanden.

Tag på julehygge i Holstebro Midtby!

De fleste af os forbinder juletiden med julehygge, varme og samvær med dem, som vi holder af. Vi tager til julemarkeder, hygger os med at lave julepynt, spiser æbleskiver og forbereder os på årets måske hyggeligste stunder sammen.

Men 2020 er et mærkeligt år, og Corona-situationen forhindrer os i at være sammen, som vi plejer.

Her ved Bare Smil elsker vi julen, og vi vil ikke lade Corona-situationen ødelægge hyggen! Vi har derfor gjort det til vores mission at bringe julehyggen ned i midtbyen.

Find bogstaver

Du skal rundt i butikkerne og finde bogstaver. De fleste bogstaver hænger på en indpakket gave, og nogle få hænger blot som et bogstav.

Hver uge har hver sin farve. Du kan allerede fra 1. december “tyvstarte” ved at finde bogstaver for alle ugerne. Det gør vi før at det skal være så nemt for dig at være med som muligt, som for at undgå mere end højst nødvendige besøg i gågaden.

Vi tager hensyn

Vi opfordrer til, at vi hygger os med afstand til hinanden. Derfor hænger både infosedler og gaver, så de er synlige i butiksvinduerne hele døgnet. På den måde bestemmer I selv, om I vil deltage i Juleskattejagten f.eks. klokken 7 om morgenen, 11 om aftenen eller et helt tredje tidspunkt. 

Kort fortalt kan I deltage, når I har lyst. Det vigtige er, at vi får en rigtig hyggelig december måned på en forsvarlig og hensigtsmæssig måde, hvor der er plads til alle. 

Holstebro Handelsstandsforening har opsat spritdispensere gennem bymidten, som vi anbefaler at bruge.

Deltag hver uge!

Du kan deltage én gang pr. uge, pr. telefonnummer.

Det betyder altså at du kan være så heldig at vinde op til 4 gange.

Bogstavet ser ud som på billedet her, blot med et bogstav i stedet for spørgsmålstegn.

Hvor finder jeg bogstaverne?

Tusind tak til alle vores samarbejdspartnere der er med til at gøre Juleskattejagten en realitet. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Det er også fra alle samarbejdspartnere I kan vinde super fede præmier.