Juleskattejagt 2021

Tag familien med på Juleskattejagt!

Nu nærmer julen sig igen! Og julen er lig med sjov og hygge for hele familien.

Vi inviterer derfor til Juleskattejagt i Holstebro Midtby.

I år er det vigtigere end nogensinde før med gode oplevelser. Derfor afholder vi i samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening og byens butikker igen i år Juleskattejagt i Holstebros gader.

Tag på julehygge i Holstebro Midtby!

De fleste af os forbinder juletiden med julehygge, varme og samvær med dem, som vi holder af. Vi tager til julemarkeder, hygger os med at lave julepynt, spiser æbleskiver og forbereder os på årets måske hyggeligste stunder sammen.

Her ved Bare Smil elsker vi julen, og vi vil ikke lade Corona-situationen ødelægge hyggen! Vi har derfor gjort det til vores mission at bringe julehyggen ned i midtbyen.

Find gåder

Gåderne hænger i de deltagende butikkers vinduer, så I kan se dem udefra.
I kan enten printe jeres skattekort her eller I kan afhente flere skattekort nede i PopUp Outlet.

 

Vi tager hensyn

Vi opfordrer til, at vi hygger os med afstand til hinanden. Derfor hænger både infosedler og gåder, så de er synlige i butiksvinduerne hele døgnet. På den måde bestemmer I selv, om I vil deltage i Juleskattejagten f.eks. klokken 7 om morgenen, 11 om aftenen eller et helt tredje tidspunkt. 

Kort fortalt kan I deltage, når I har lyst. Det vigtige er, at vi får en rigtig hyggelig december måned på en forsvarlig og hensigtsmæssig måde, hvor der er plads til alle. 

Holstebro Handelsstandsforening har opsat spritdispensere gennem bymidten, som vi anbefaler at bruge.

Deltag når du vil

Juleskattejagten vil være tilgængelig i hele december måned. I kan selv vælge om I vil tage hele turen på én gang, eller om I vil tage den løbende. Gåderne forbliver de samme hele måneden og I kan deltage én gang pr. person.
Vi trækker vindere efter jul.

 

Hvad kan jeg vinde?

Vi trækker mere end 20 vindere efter jul. Der vil være alt fra skoletasker til gavekort som I kan vinde fra nogle af vores samarbejdspartnere.

Tusind tak til alle vores samarbejdspartnere der er med til at gøre Juleskattejagten en realitet. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Det er også fra alle samarbejdspartnere I kan vinde super fede præmier.

Tusind tak til

Creativ Shop

Estate Wine paa Apotheket

Helsam Holstebro

Helm Holstebro

SPORT 24

POPUP Outlet Holstebro

20tolv

Name It Holstebro

toldyouso.dk

Ringkjøbing Landbobank

Juleskattejagten er et samarbejde mellem

Se stemningsbilleder fra sidste år (2020)