Juleskattejagt 2022

Juleskattejagten er tilbage

Tag med på tur i hele december måned når vi endnu engang inviterer til juleskattejagt i Holstebros Gågade.

Det er stadig vigtigere end nogensinde at huske din lokale gågade.

Jul har forskellige betydninger for os alle, men hyggen må vi endelig ikke glemme. Det er vigtigt at samle os om hyggen og med mulighed for at vinde en ekstra forsinket julegave.

Julehygge i Holstebro

Vi har endnu engang allieret os med fantastiske detailbutikker i Holstebro Gågade! Vi trækker ikke mindre end hele 24 vindere at skattejagten efter december måned, så der er masser af præmier på højkant fra de lokale butikker!

 

Juleskattejagten i Holstebro Gågade er afholdt af Bare Smil i samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening.

Regler for Juleskattejagten

Alle udfyldte skattekort skal afleveres i den store røde postkasse på det Gamle Rådhus (Nørregade 25). Så er du med i konkurrencen. Vi trækker 24 vindere efter nytår. Vinderne vil blive direkte kontaktet. Alle poster kan ses udefra, så I ikke skal ind i butikken – Rigtig glædelig jul

Læs mere på www.baresmil.dk – Her kan du også printe flere skattekort

Hvordan?

Hvornår?

Julen og hyggen holder ikke fri, og det betyder at alle vores gåder kan ses ude fra butikkerne så I helt selv bestemmer hvornår I vil på tur. Vi forlænger også julen – helt ind til Nytår! Så du kan også tage på tur imellem Jul og Nytår!

Vindere

Du kan deltage én gang pr. person. Juleskattejagten er for alle børn og barnlige sjæle. Vi trækker vindere af juleskattejagten i Holstebro Gågade i starten af januar 2023 og alle vindere vil blive direkte kontaktet og de kan efterfølgende afhente præmien nede i butikken hvor præmien er vundet.

Hvor?

I år er der 8 poster på skattejagten i Holstebro Gågade. I skal rundt til alle posterne. Om I vælger at tage 1 post om dagen, eller alle 8 poster på én dag det bestemmer I helt selv!

Hos alle deltagende butikker har I mulighed for at få udleveret skattekort, eller I kan printe dem selv herinde fra siden af.

En stor tak til alle de deltagende butikker for at støtte op med fede præmier til jer!

De deltagende butikker er:

  • Creativ Shop
  • Helm
  • Sport 24
  • Name It
  • Told You So
  • Huset for Vækst og Udvikling
  • Slagtergrillen
  • Jyske Bank

Juleskattejagten er et samarbejde mellem