Så er det igen tid til
Påskesjov i Holstebro 24

d. 25. 26. 27.
og d. 30
Marts!

Gratis
event!

Hvornår?

Vi er her Mandag, tirsdag, onsdag og lørdag 11:00-14:00.

I påsken d. 25. 26. 27. og d. 30 marts.

Hvad?

Vi har i år samlet en masse spændende og kreative aktiviteter, som I kan deltage i og få en sjov og hyggelig dag sammen. Det hele finder sted i Holstebro Gågade

Hvor?

Påskesjov foregår i Holstebro Gågade tæt ved St. Torv på adressen:

Østergade nr. 5

Påske-skattejagt

Tag med på en sjov skattejagt i Holstebro gågade, hvor du skal løse gåder og finde ledetråde for at finde skatten. Løser du alle gåderne, kan du aflevere dit udfyldte skattekort og deltage i konkurrencen om en præmie.

Krea-værksted

Kom og vær med til at skabe en farverig og festlig påskestemning. Vi har masser af materialer, som du kan bruge til at skabe dint eget påskepynt og dekorere træskiver til at hænge op i lokalet.

Lav gækkebreve

Kom og lav dit eget gækkebrev og vær med i konkurrencen om en præmie. Vi har masser af materialer til rådighed, så du kan lade kreativiteten udfolde sig. Vi har også en stor glaskrukke fyldt med påskeæg, hvor du kan gætte antallet af æg og vinde en præmie, hvis du er tættest på det rigtige svar.

Mød påskeharen

Påskeharen kigger også forbi og er klar til at tage imod gækkebreve, tage billeder og dele lidt påskeglæde ud. Så kom og få en hyggelig påskeoplevelse sammen med os og Holstebro Handelsstandsforening. Vi glæder os til at se jer!

Mange aktiviteter

Vi har sørget for masser af sjove og underholdende aktiviteter for både børn og voksne. Prøv kræfter med vores Flexi Track Bane, hvor du kan køre ræs og bygge banen ud.

Hvad er vores formål?

Påskesjov er et sjovt og hyggeligt event, som byder på masser af kreative udfordringer og sjove aktiviteter. Det er også en god mulighed for at tilbringe en dag sammen med familien og vennerne. Vi er stolte af at kunne samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening og håber at kunne tilbyde en sjov og hyggelig dag for hele familien. Vi glæder os til at se jer til Påskesjov i Holstebro!

"Vi skal huske de små glæder og ikke mindst masser af hygge i hele påsken i Holstebro gågade!"

Mads Nørgaard

Bare Smil medarbejdere spiller bordfodbold

#påskesjov

Østergade 5
7500 Holstebro
Tæt V. St. Torv

Oplev påskeglæden i Holstebro

Nu har du chancen for at opleve nogle af de bedste påske-events i Holstebro, som du aldrig har oplevet dem før.

Kom og deltag i sjove aktiviteter og skattejagter i Holstebros gågade, hvor du kan vinde præmier, spise lækker mad og møde påskeharen.

Vores samarbejdspartner Holstebro Handelsstandsforening har sørget for, at der er noget for enhver smag, så hele familien kan få en fantastisk oplevelse i Holstebro i påsken.

Du kan opleve alt fra vores kreative gækkebrev-værksted og ansigtsmaling til spændende påske-skattejagter og konkurrencer.

Så sørg for at besøge Holstebro i påsken, og oplev nogle af de bedste events i byen.

Vi garanterer dig en sjov og mindeværdig oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Husk at søge efter Events i Holstebro for at få mere information om vores spændende påske-events.

Vi ses i Påsken i Holstebro Gågade, Din, Min og Vores!