JUL 2020

julekreafirkantet

Jule-kreakasser

Ta’ julehyggen med hjem i stuen

Juletiden nærmer sig endnu en gang. En tid, som de fleste af os forbinder med hygge og samvær med dem, som vi holder af. Men i året 2020 er det svært at være sammen, som vi plejer.

Men her ved Bare Smil lader vi ikke Corona-situationen ødelægge julehyggen! Vi har nemlig sammensat en jule-kreakasse med en masse naturmaterialer, så I kan tage julehyggen med hjem i stuen.

I kan bestille en kasse enten til afhentning eller udbringning i og omkring Holstebro. I jule-kreakassen får I alt det, som I skal bruge for at kunne lave alle de ting, I ser på billedet.

I modtager alt fra limpistol, bånd, piberensere til træskiver i alle størrelser, gran, mos og ler.

Skriv til os på Facebook, hvis I vil købe en jule-kreakasse. Vi leverer gratis i Holstebro.

Læs meget mere her

gavesæk med gaver firkantet

Juleskattejagt

Nu nærmer julen sig igen! Og julen er lig med sjov og hygge for hele familien. Vi inviterer derfor til Juleskattejagt i Holstebro Midtby.

I år er det vigtigere end nogensinde før med gode oplevelser. Derfor afholder vi i samarbejde med Holstebro Handelsstandsforening og byens butikker igen i år Juleskattejagt i Holstebros gader.

Gennem hele december vil I kunne finde julegaver hængende i butiksvinduer rundt om i Holstebros gader. Julegaverne har hver især ét bogstav, som I skal bruge til at gætte og sammensætte et juleord. Gætter I rigtigt, er I med i lodtrækningen om fede præmier, som er stillet på højkant fra alle de deltagende butikker!

Læs meget mere her

nisseraesfirkantet

Nisseræs

Hjælp os med at finde alle nisserne!

d. 26 og 27. november fra 14:00-17:30 kan du komme med på Nisseræs i Holstebro Midtby. Nisseposer bliver delt ud fra Kulturværkstedet (det gamle Matas i Grønsgade).

Nisseræset er indtil videre udskudt på ubestemt tid grundet Covid-19-situationen.

Julen er snart over os, og nisserne indtager byens gader. Så kom og vær med, når dette års Nisseræs løber af stablen. Det er ganske gratis for børn og unge til og med 15 år, og der er masser af sjove præmier og konkurrencer. 

**Det er gratis for alle at deltage, dog er der et begrænset antal poser.

 

Jule-kreakasser

Se vores flyer her

juleflyer RIGTIG

Juleskattejagt

Vores flyer er på vej

Juleskattejagt2020flyer

Nisseræs

Se vores flyer her

Nisseræs